Over Gaudia

Gaudia is een  Personal Coach/ Trainer voor Ondernemende Vrouwen, begeleidt familie- en andere opstellingen, doceert en leidt op tot familieopsteller m.b.v. Paarden, faciliteert PSYCH-K®, en is gecertificeerd provider van TRE, (trauma and stress releasing exercises).

Gaudia

Gaudia’s credo:
Ik geloof in de kracht van vrouwen en hun innerlijke wijsheid.
Ik geloof in de grote waarde van hun bijdragen  aan onze wereld, en ik weet hoe belangrijk ze als rolmodellen kunnen zijn voor jongeren. Vrouwen kunnen, op basis van hun levenservaring,  heel veel betekenen voor elkaar en een positievere toekomst voor iedereen!

Ik wil ondersteunen dat vrouwen hun potentieel verwezenlijken, dat ze dat niet verliezen of  onderdrukken en daardoor hun energie en passies kwijtraken.
Zij kunnen het verschil maken in de wereld, in opvoeding, in relaties in leiderschap etc.
Dit is waarom ik met deze vrouwen wil werken.
Ik wil dat vrouwen elkaar ondersteunen, zodat ze niet opgeven wat zoveel waarde voor hen heeft.
Ik heb ervaren hoe het is om  te weinig ondersteuning te voelen om echt te worden wat ik wilde zijn maar ik gaf nooit op, altijd was ik op zoek naar iets wat echt  hielp en waardoor ik echt weer verder kwam.
Als men mij later vroeg wat ik wilde worden, kon ik nooit zo goed één naam of één beroep zeggen en ik vatte het dan samen onder: Ik wil een wijze vrouw worden!                                                                                                                                               Voor mij betekent dat:
Het mooiste gevoel is om je verbonden te voelen met anderen, met je omgeving, met de natuur.
Daarin kun je je geliefd  en geaccepteerd voelen en je werkelijk ontspannen.
En in die ontspanning kun je in contact komen met je eigen overvloed van energie waarmee je de uitdagingen in je leven aan wil, durft en kunt gaan. Vandaaruit kun je anderen vooruit gaan zodat ze zien dat ze dat zelf ook kunnen.

Gaudia heeft jarenlang lichaamsgericht en ook Contextueel gewerkt met meest vrouwen, maar ook mannen, met partnerrelaties, zowel binnen de reguliere GGZ als in haar eigen  Bedrijf  “Paardenbloemen.
Vanaf 1985 combineerde zij haar baan als Psychomotorisch therapeut in de GGZ met haar eigen praktijk als coach/trainer Persoonlijke en Relationele Ontwikkeling .
Toen daar na haar 50e levensjaar ook nog de paarden bijkwamen was haar cirkel rond en besloot zij om op veel grotere schaal haar ervaringen te gebruiken en aan te bieden aan vrouwen die daar behoefte aan hebben, die ondernemend zijn op welk gebied dan ook en die op hun gebied ook uiteindelijk Wijze Vrouwen willen worden. Dit geeft zij vorm in Wise with Women.

Wise With Women ondersteunt het vormen  en  onderhouden van Vrouwenkringen, d.m.v. visie en training.