LIJFSPRAAK, vrij van lichamelijke klachten

Lijfspraak van Wise With Women is bedoeld voor vrouwen met lichamelijke klachten, die willen weten hoe zij de verantwoordelijkheid voor hun welzijn weer onder eigen beheer kunnen krijgen.

Dit kunnen klachten zijn die niet of gedeeltelijk begrepen worden via de medische kanalen,  en ook  klachten rondom uiterlijk, gewicht en dergelijke. U kunt hierbij denken  aan burn-out klachten, chronische vermoeidheid, slapeloosheid, maagklachten i.v.m. stress, etc., maar ook aan eet- en gewichtsproblemen, en problemen op het gebied van seksualiteit.

Doel:

Lijfspraak helpt vrouwen om erachter te komen wat hun lichaam hen wil zeggen d.m.v. de klachten en helpt om onderliggende overtuigingen en de stress die ze opleveren, weer in balans te brengen, zodat deze vrouwen weer kunnen genieten van zichzelf en hun leven.

Werkwijze:

De methoden die hiertoe gebruikt worden, afgestemd op de persoonlijke vraag en behoefte zijn:

PSYCH-K® ,  een methode die Psychologie en Kinesiologie samenbrengt in lichaamsgerichte technieken die snel, gemakkelijk en doelgericht onderliggende belemmerende overtuigingen, die vaak lichamelijke klachten (mede) veroorzaken, opsporen en in balans brengen.

Systemisch werk zoals symptoomopstellingen en andere opstellingen,   die de boodschappen onderliggend aan de klachten aan het licht kunnen brengen.

EFT: Emotional Freedom techniques,  die emotionele en energetische blokkades kunnen opruimen.

Verder, afhankelijk van de persoonlijke vraag en behoefte,  alles wat in mijn 42 jarige ervaring als lichaamsgericht coach/trainer en therapeut is verzameld en toepasselijk is.

Ook afhankelijk van de vraag en behoefte kunnen paarden ingezet worden in het ontdekkings- en helingsproces.

Afspraken:

Er wordt gewerkt met individuele afspraken, met een gratis intakegesprek. De aanvraag kan via het contactformulier gedaan worden.

Regelmatig worden workshops georganiseerd rond anders  omgaan met psychosomatische klachten en vrij worden van de last van lichamelijke klachten en ongemakken.

 

Dit aanbod is geen vervanging of alternatief voor medische diagnostiek en behandeling. Daarvoor dient U altijd uw huisarts en/of medisch specialist te consulteren.